Anyák napja

2018.05.06. 16:44

A gyerekekkel közösen leptük meg az édesanyákat

Vasárnap délelőtt szerkesztőségünkben gyülekeztek az édesanyák, nagymamák és dédimamák.

P. B.

Mint arról korábban beszámoltunk, lezárult anyák napi játékunk. A fődíjat, vagyis, egy négy főre szóló családi menüt, a tizenkét éves Nagymarosi Richárd nyerte. Richárd anyukájával, nagymamájával és 86 éves dédijével érkezett meg, egyenes Palotásról. Édesanyja elmondása szerint hatalmas meglepetés volt számukra az újságban megjelent köszöntő, ugyanis sem ő sem az idős dédi nem tudtak róla.

– Ricsike a mamának diktálta le verseit, aki begépelte és elküldte Önöknek, nekünk csak pénteken mondta el, hogy a pályaművek nyertek, így fiam a szerkesztőségben köszönt majd fel bennünket.

Bali Imréné szintén egy gyönyörű verssel örvendeztetett meg minket és persze anyukáját, aki semmit nem tudott addig a percig, amíg lánya át nem adta neki a csokrot. Könnyek között köszönte meg.

A város egyik óvodájából is érkeztek pályaművek, a kicsik szebbnél-szebb rajzokat küldtek. A három győztes: Szabó Jázmin, Varga Viktória és Klárik Bendegúz is nálunk köszöntötte fel anyukáját, kicsit szégyenlősen, de annál nagyobb örömmel.

Ezek is érdekelhetik