Héhalom

2018.04.22. 10:34

Tanácskozás a múlt évről és az idei tervekről

A napokban rendezte meg az éves közgyűlését a Nógrád Megyei Polgárőr Szövetség, amelyen Vass Miklós, a megyei elnök tartott éves beszámolót és elismeréseket is átadott.

N.O.

– Az összejövetelen többek között szó esett arról, hogy az országos szövetség a 2017. évihez hasonló módon támogatta idén is a nógrádi szövetséget – mondta el lapunknak Bakos József, a település polgármestere. – A támogatás 85 százalékát a megyei egyesületek támogatására használtuk fel.

Hozzátette: a felügyelőbizottság beszámolt az éves munkájáról is. Négy alkalommal tartottak ellenőrzést a Nógrád Megyei Polgárőr Szövetségnél. Mindig rendben találtak mindent, a gazdálkodás megfelelően működött.

Az Országos Polgárőr Szövetség részéről Csóra György elnökhelyettes és Markos György elnökhelyettes, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal képviseletében pedig Csörsz Zsuzsanna pénzügyőr őrnagy vett részt a rendezvényen. Dr. Budai István, a Balassagyarmati Börtön és Fegyház parancsnoka, dr. Nagy László, Nógrád megye rendőr-főkapitánya és dr. Tündik Győző, a kállói rendőrőrs parancsnoka is eljött a héhalmi rendezvényre.

Kiemelt fotó: Járőröző polgárőrök. A települések biztonságáért sokat tesznek az önkéntesek, Fotó: H. Cs./N.M.H.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában