Salgótarján

2018.02.24. 08:09

Elfogatóparancsok voltak ellene érvényben, megtalálásakor is drogot rejtegetett

A salgótarjáni rendőrök közúti ellenőrzés során fogtak el egy 19 éves férfit és egy 36 éves nőt. 

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság járőrei február 22-én Salgótarján belterületén ellenőriztek egy autót és az abban tartózkodókat. A 19 éves utas ruházatának átvizsgálása során, a nadrág övrészébe rejtve alufóliába csomagolt, bruttó 3,37 gramm kábítószergyanús anyagot találtak. A fehér por gyorsteszttel történő vizsgálata kábítószer jelenlétét mutatta ki. A férfi a rendőrök kérdésére unokatestvére adatait diktálta be, és az ő nevét írta alá az okiratokon. A hatóság tagjai a férfi beazonosítását követően megállapították, hogy K. József ellen két elfogató parancs volt érvényben, így a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja testi sértés bűncselekmény, míg a Salgótarjáni Járásbíróság lopás bűncselekmény miatt rendelte el körözését.

 

Fotók: police.hu

 

Megállapítást nyert az is, hogy a férfi részére a gépkocsiban tartózkodó M. Zsoltné 36 éves salgótarjáni lakos adta át a kábítószert, hogy azt rejtse el. Az eljárás során beszerzett adatok alapján M. Zsoltné megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2017. és 2018. évben több személynek rendszeresen értékesített lakásán új pszichoaktív anyagot.

A nyomozók a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállított 19 éves férfit közokirat hamisítás és kábítószer birtoklás, míg a 36 éves nőt szintén kábítószer birtoklás és új pszichoaktív anyaggal való visszaélés miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A hatóság tagjai K. Józsefet őrizetbe vették.

A hatóság az eljárást szakértők bevonásával folytatja.

Forrás: police.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában