Jegyzet

2017.11.07. 15:12

Üdvözli olvasóinkat új főszerkesztőnk

Kedves Olvasónk!

Egy új hírportált nyitott meg, ez a Nógrád Megyei Hírlap által készített Nógrád Online, azaz a nool.hu.

Az elmúlt hetekben folyamatos változáson ment át a Nógrád Megyei Hírlap, amely immár új lapfejjel, új betűtípussal, látványosabb fotókkal, új oldalakkal, teljesen új lapstruktúrával, és 16 oldalon jelenik meg. De nemcsak a külső változott, a megújulásnak köszönhetően az eddiginél is több hírt és információt talál a megyéből, tágabb és közvetlen lakókörnyezetéből, és szórakoztató tartalomból is sokkal többet kínálunk. Minden hétköznap egy-egy új mellékletet kap kézhez a Nógrád Megyei Hírlappal együtt, rejtvényekkel, sztárvilággal, sporttal, gasztronómiával, egészséggel és lakberendezéssel kapcsolatos hasznos olvasnivalókkal, részletes rádió- és tévéműsorral.

Ehhez a változáshoz kapcsolódik szervesen a nool.hu létrehozása is, ahol a lehető leggyorsabban tájékozódhat a megye és a nagyvilág híreiről.

Az összes változásnak egy oka van: az, hogy érdekes, friss, információkkal teli újságot és hírportált kapjanak olvasóink minden nap, ezáltal a Nógrád megyei családok elmaradhatatlan hírforrásává, mindennapjainak részévé, családtaggá válnának. Igyekszünk mindent megtenni ezért, figyeljük mire kíváncsiak, miről olvasnának még többet és szeretnénk, ha ezt jeleznék és el is mondanák nekünk. Kedves Olvasónk! Fogadja olyan szeretettel a megújult Nógrád Megyei Hírlapot és új hírportálunkat, amilyen szeretettel mi készítjük Önnek!

Varga Ottó

főszerkesztő

Varga Ottó, főszerkesztő

 

Címkék#jegyzet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában