Helyi közélet

2017.09.14. 05:14

Tűzoltókkal ünnepelt Patrik

fenyvesi

Legnagyobb álma vált valóra a napokban a négyéves Romhányi Patriknak, a karancslapujtői kisfiút ugyanis tűzoltók köszöntötték születésnapján.

NMH-információ. Patrik édesanyja nemrégiben levélben kereste meg a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetőjét, amelyben azt kérte, segítsenek gyermeke legnagyobb álmát valóra váltani a tűzoltók. Egy igazi tűzoltó ott segít, ahol tud, egy ilyen kérésre pedig végképp nem lehetett nemet mondani.

[caption id="" align="aligncenter" width="1280"] Fotó: NMKI[/caption]

A gyanútlan Patrikot szülei negyedik születésnapján vitték el a salgótarjáni hivatásos tűzoltó-parancsnokság épületébe, ahol legnagyobb meglepetésére egy szirénázó tűzoltóautón érkezett szülinapi tortája. A kisfiú ámulattal fogadta az ünnepi köszöntőt, amelyet egy igazi tűzoltóbácsitól kapott.

Patrik a meglepetéstől percekig szóhoz sem jutott, holott szülei megjegyezték, nem épp ez jellemzi őt A kisfiú a köszöntést követően megnézhette a parancsnokság készenléti gépjárműveit és fel is ülhetett azokra, felpróbálta emellett a védősisakot és a védőkabátot is, majd körbevezették őt az egész laktanya épületében.

[caption id="" align="aligncenter" width="768"] Fotó: NMKI[/caption]

A fiúcskáról szülei elmesélték, hogy egyéves kora óta minden nap Sam, a tűzoltó meséit nézi, emellett pedig határozott elképzelései vannak arról, hogy ha nagy lesz, ő bizony lánglovag lesz. Épp ezért is gondolta családja, hogy nagy meglepetés lesz egy ilyen születésnapi ajándék, a tűzoltók pedig mára biztosak lehetnek a tekintetben, hogy sikerült életre szóló élményt okozniuk Patriknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában