Helyi közélet

2017.08.03. 06:19

Védjük meg értékeinket!

fenyvesi

Salgótarján. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a közelmúltban megyeszékhelyünk egyik legforgalmasabb parkolójában hívták fel a gépjármű-tulajdonosok figyelmét értékeik védelmére.

[caption id="" align="aligncenter" width="751"] Fotó: Rendőrség[/caption]

A rendőrök a napokban felszólították a gépjárművezetőket, valamint -tulajdonosokat arra, hogy személyes irataikat, csomagjaikat és különböző értékeiket – táskájukat, mobiltelefonjukat, pénztárcájukat, kabátjukat – ne hagyják az autóban, s a gépkocsi ajtaját és ablakait minden esetben zárják be.

A szakemberek továbbá elmondták a gépjárművel érkezőknek, mit tehetnek vagyontárgyaik védelme érdekében, valamint bűnmegelőzési tanácsokat tartalmazó szórólapokat és járműre ragasztható matricákat is kiosztottak a helyszínen.

A rendőrség továbbá arra kéri a lakosságot, hogy kerüljék el az áldozattá válást, s ennek érdekében használják a forgalmas, jól kivilágított parkolóhelyeket; alkalmazzanak mechanikai vagy elektronikus vagyonvédelmi biztonsági rendszereket; illetve ha tetten érik a tolvajt, hangosan kérjenek segítséget, majd értesítsék a rendőrséget!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában