Helyi közélet

2017.06.29. 04:14

Elismerések a polgárőrnapon

fenyvesi

Több ezer polgárőr vett részt a „XXIII. Országos Polgárőr Napon”, illetve a „VI. Országos Lovas Polgárőr Szemlén” a múlt hétvégén, Nyíregyházán. A rendezvény keretében elismeréseket is átadtak, amelyekből szűkebb hazánkba is jutott  

Nyíregyháza/Balassagyarmat. Remek programokkal várták az érdeklődőket a „XXIII. Országos Polgárőr Napon”, illetve a „VI. Országos Lovas Polgárőr Szemlén”. A köszöntők és az ünnepi beszédek után  következett az esperesi áldás, majd az ünnepélyes fogadalomtétel, valamint a jutalmak és az elismerések átadása.

[caption id="" align="aligncenter" width="1215"] Díjátadás után: Demeter Gábor, Medvácz Lajos és Vass Miklós (balról jobbra)[/caption]

Ennek során Balassagyarmat „Polgárőr Város” címet kapott, a díjat dr. Pintér Sándor  belügyminiszter és dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke adta át Medvácz Lajos polgármesternek és Vass Miklósnak, a balassagyarmati polgárőrség vezetőjének. Az ugyancsak balassagyarmati Demeter Gábor polgárőr pedagógus munkáját pedig „Polgárőr Érdemkereszt” arany fokozattal jutalmazták.

A rendezvényen lovas és kutyás bemutatók, sportprogramok, zenés és táncos műsorok valamint a polgárőrség legfőbb együttműködő partnereinek szakmai bemutatói színesítették a napot.

(NBA)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában