Helyi közélet

2017.05.05. 04:08

Elismerések anyanyelv-ápolásért

fenyvesi

Az 51. magyar nyelv hete alkalmából rendezett ünnepségek keretében a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat, az Anyanyelvápolók Szövetsége és a Nógrád Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Egyesület nevében Juhász Judit, a szövetsége elnöke elismeréseket adott az anyanyelv-ápolásban kiemelkedő eredményeket elért salgótarjáni, továbbá balassagyarmati iskolák tanárainak és diákjainak.

NMH-információ. Salgótarjánban a következők kaptak oklevelet illetve jutalomkönyvet: a Bolyai János Gimnáziumból Lékóné Lantos Zsuzsanna (tanár) és Harazin Regina (tanuló) – a Salgótarjáni Szakképzési Centrum Borbély Lajos Szakgimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégiumból Kazareczki Darinka és Sándor Szabina – a Salgótarjáni Általános Iskola Beszterce-lakótelepi Tagiskolából Rozmann-né Bátfai Ágota és Somoskői Bendegúz, a SÁI Dornyay Béla Tagiskolájából Hrecskáné Kékesi Gabriella és Sirkó Zénó Kaszper – a SSZC Kanizsai Dorottya Egészségügyi Szakgimnázium, Szakközépiskola és Szakiskolából Kancsulik Attiláné és Pusztai Diána Dalma, a  SSZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskolából Füzesi Tamás Endre és Gebúr Balázs – a SÁI Kodály Zoltán Tagiskolából Dobosné Máté Rita és Deák Borbála – a Madách Imre Gimnáziumból Radnai Zsuzsanna és Szócsek Edina – a SÁI Petőfi Sándor Tagiskolából Bíró Szilvia – az Uzoni Péter Gimnázium és Általános Iskolából Izsó Csilla és Szilágyi Patrícia – a SÁI Székhelyintézményből Majláth Gizella és Gregor Gabriella – a SSZC Táncsics Mihály Szakgimnázium és Szakközépiskolából Kiss Lászlóné  és Stevlik Felícia.

[caption id="" align="aligncenter" width="2485"] Jutalmazták a kiemelkedő munkát - Fotó: Hüvösi Csaba[/caption]

Balassagyarmaton az alábbiak részesültek elismerésben: a Balassi Bálint Gimnáziumból Ádám Klára és Radványi Bíborka – a Dózsa György Általános  Iskolából Szilfainé Kovács Andrea és Szilfai Hanna – a Kiss Árpád Általános Iskolából Gálné Percze Katalin, Horváthné Szochor Judit, Lelkó Ildikó, Oláhné Kiss Márta, Tóth Horváth Melinda, Tóthné Kecskeméthy Lilla (tanárok) és Bökényi Alex (tanuló) – a SSZC Mikszáth Kálmán Gimnázium, Szakgimnázium, Szakközépiskola és Szakiskolából Szabó-Kohári Katalin és Jóni Anita – Szabó Lőrinc Általános Iskolából Majdán Béláné és Bukovszki Eszter – a SSZC Szent-Györgyi Albert Gimnázium, Szakgimnázium és Szakközépiskolából Jancsó Péterné és Szabó Daniella – a Szent Imre Keresztény Általános Iskola, Gimnázium és Szakgimnáziumból Csallóné Majoros Erzsébet és Kiss Dalma – a SSZC Szondi György Szakgimnázium, Szakközépiskola és Szakiskolából Jánoska Mátyás, Percze József (tanulók).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában