Helyi közélet

2017.02.11. 09:11

Még a Nap is kisütött

fenyvesi

A Salgótarjáni Összevont Óvoda növendékeinek tavaszváró-farsangoló találkozóját tartották tegnap a megyeszékhely művelődési központjában. A „Jelmezes fergeteg-forgatag” címet viselő rendezvényt a Kultúrházak éjjel-nappal programjainak keretében rendezték meg, öt tagóvoda részvételével.

[caption id="" align="aligncenter" width="1593"] Fotó: Niederland Dávid[/caption]

Salgótarján. A József Attila Művelődési és Konferencia Központban fellépett a város tagóvodái közül a Gyermekkert, a Körúti, a Mackóvár, a Nyitnikék és a Pitypang. Műsoraikban a zene és a tánc dominált, de versösszeállítást is hallhatott a színháztermet teljesen megtöltő közönség. A koreográfiák mind a tavaszvárás, a hideg idő elűzése és a farsang jegyében készültek. A csoportok produkcióiból tükröződött a néptánc és a hagyományok alapos ismerete, valamint a jókedv. A szervezők a program után farsangi fánkkal és teával vendégelték meg a kis fellépőket, akik teljesítették a rájuk bízott „feladatot”: előbújt a Nap a salgótarjáni fellegek mögül.

Lakatos Kati

[images type="carousel" cols="three" auto_duration="5000" auto_slide="true" lightbox="true"> [image link="16837" image="16837"> [image link="16838" image="16838"> [image link="16839" image="16839"> [image link="16840" image="16840"> [image link="16841" image="16841"> [/images>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában