Helyi közélet

2017.01.24. 06:28

Folytatódik a toborzás

fenyvesi

A Nógrád megyei toborzócsoport tagjai salgótarjáni, balassagyarmati és pásztói tanintézményekben keresték fel a fiatalokat.

NMH-információ. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság tovább folytatja a határvadász-képzésre jelentkezők fizikális és pszichikai felmérését, valamint a képzés iránt érdeklődők tájékoztatását.

[caption id="" align="aligncenter" width="980"] Fotó: Rendőrség[/caption]

A rendőrök az elmúlt napokban a salgótarjáni Madách Imre Gimnázium és Szakközépiskola Kanizsai Dorottya Egészségügyi Tagintézményben, a pásztói Mikszáth Kálmán Liceumban, továbbá a balassagyarmati Szent-Györgyi Albert Általános Iskolában adtak felvilágosítást a diákok részére a határvadász-képzésre jelentkezés feltételeiről, ahol többen egységcsomagot is kértek.

A toborzócsoport tagjai legközelebb január 25-én, a Pásztói Rendőrkapitányság nyílt napján, valamint a salgótarjáni Borbély Lajos Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégiumban várják a határvadász-képzés iránt érdeklődőket.

A határvadász-képzésről a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, valamennyi rendőrkapitányságon és rendőrőrsön, valamint a rendőrség honlapján is tájékoztatást kaphatnak az érdeklődők.

Címkék#Pásztó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában