Helyi közélet

2016.12.20. 07:38

„Egy doboznyi szeretet”

fenyvesi

A Nógrád Megyei Kormányhivatal Salgótarjáni Járási Hivatal Kormányablak Osztálya idén is megszervezte karácsonyi jótékonysági akcióját, amelynek keretében hátrányos helyzetű gyermekeket ajándékoznak meg „egy doboznyi szeretettel”. A meglepetéseket jelképesen dr. Szabó Sándor kormánymegbízott, valamint dr. Handó Beatrix, a Nógrád Megyei Kormányhivatal Salgótarjáni Járási Hivatal vezetője adta át – a Kormányablak munkatársainak jelenlétében – Peleskei-Balázs Ritának, a Salgótarján Megyei Jogú Város Egészségügyi Szociális Központ igazgatójának.

Salgótarján. Dr. Szabó Sándor az ajándékok átadása előtt elmondta: nagy örömére szolgál, hogy ebben az évben már jubileumi, azaz ötödik alkalommal gyűjtötték össze a dobozhalmot.

[caption id="" align="aligncenter" width="2576"] Fotó: Hüvösi Csaba[/caption]

Úgy gondolja, Salgótarjánban, illetve a megyében, ez annyiban egyedi vállalkozás – mert máshol is vannak cipős doboz akciók –, hogy ők meg is találták a legjobb „csatornát”. Ez alatt azt értette a kormánymegbízott, hogy ahhoz a szervezethez kerülnek az ajándékaik, akik igazán tudják kik a rászorulók és eljuttatják nekik. Nógrád megye járási hivatalaiban összesen 111 cipős doboznyi meglepetést sikerült összegyűjteni. A kezdeményezéshez bárki csatlakozhatott, aki a felajánlott tárgyait december 16-ig eljuttatta a kormányablakba.

Dr. Szabó Sándor, illetve dr. Handó Beatrix egy-egy becsomagolt ajándékot adott át jelképesen Peleskei- Balázs Ritának, amit nagy szeretettel, valamint örömmel fogadott.

Gerhát K.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában