Helyi közélet

2016.11.09. 09:17

Újabb jelentkezők felvételiztek

fenyvesi

Újabb jelentkezők alkalmasságát mérték fel a határvadász-képzés erőnléti és pszichológiai felvételijén megyénkben.

NMH-információ. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságon továbbra is várják a határvadász-képzésre jelentkezőket. A pályázók elsőként a fizikai-, orvosi- és pszichológiai vizsgálaton bizonyíthatják majd rátermettségüket. Az újabb felvételi eljárás két napja, az erőnléti felméréssel kezdődött, ahol felülés, fekvőtámasz, fekve nyomás, függeszkedés, helyből távolugrás, ingafutás, majd végezetül 2000 méteres futás során kellett megfelelniük a jelentkezőknek. Az erőnléti felmérés után a pszichológiai vizsgálat és az egészségügyi szűrés következett.

A határvadász-képzésről, a követelményekről, valamint a felvételi eljárás menetéről a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a megye valamennyi rendőrkapitányságán, rendőrőrsén, továbbá a Magyar Rendőrség honlapján is tájékoztatást kaphatnak.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság toborzói november 9-én, azaz ma a Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyílt napján, november 11-én, pénteken pedig a „Pályakezdők Pályára” felnőttképzési börzéjének helyszínén – Balassagyarmaton, a Vármegyeházán – várják a rendőri pálya, valamint a határvadász-képzés iránt érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában