Helyi közélet

2016.11.12. 08:05

Toborzás a nyílt napon

fenyvesi

Toborzással egybekötött nyílt napra várták nemrég az érdeklődőket a salgótarjáni és a balassagyarmati rendőrkapitányság épületében.

Salgótarján/Balassagyarmat. Nyílt napot rendeztek a napokban mind a salgótarjáni-, mind a balassagyarmati rendőrkapitányságon. Az előbbi helyszínen Ponyi Béla ezredes, városi kapitány, utóbbin pedig Fábián Bertold őrnagy, rendészeti osztályvezető nyitotta meg a rendezvényt, és egyben köszöntötte a megjelenteket.

[caption id="" align="aligncenter" width="1410"] (Fotó: Hüvösi Csaba)[/caption]

Az érettségi előtt álló fiatalok betekintést nyerhettek a rendőrség szervezeti felépítésébe, továbbá megismerkedhettek az életpálya előnyeivel, a rendőri pályára jelentkezés feltételeivel és a szervezet által használt technikai eszközökkel is. A program végén az érdeklődők átvehették a felvételi egységcsomagot, amelyekből a tanulók bővebben tájékozódhattak a követelményekről és a jelentkezési határidődről.

[caption id="" align="aligncenter" width="1410"] Az érettségi előtt álló fiatalok betekintést nyerhettek a rendőrség munkájába (Fotó: Hüvösi Csaba)[/caption]

A nyílt nap keretében a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportja a határvadász-képzés részleteiről és a felvételi követelményeiről is tájékoztatta az érdeklődőket. A programok keretében a diákoknak lehetőségük nyílt arra, hogy valósabb képet kapjanak a rendőri hivatásról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában