Helyi közélet

2016.11.15. 10:33

Karácsonyi gyűjtést szervezünk

fenyvesi

Legyen mindenkinek boldog karácsonya! – ezzel a szlogennel hirdet karácsonyi szaloncukor- és ajándékgyűjtő akciót a Nógrád Megyei Hírlap szerkesztősége.

 

NMH-információ. A gyűjtés együttműködő partnere a Salgótarján és Térsége Egészségügyi-Szociális Központ, a Nógrád Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat, valamint a Magyar Vöröskereszt Nógrád Megyei Szervezete.

Szerkesztőségünk munkatársai nap, mint nap találkoznak munkájuk során nehézsorsú gyermekekkel és családokkal, ezért merült fel bennünk az a cél, hogy szebbé tegyük mindenki ünnepét. Ebben óriási segítséget nyújthatnak olvasóink is.

Az országos cipősdoboz akció mintájára szeretnénk ajándékokat eljuttatni a Nógrád megyei rászorulóknak. Ehhez a következő segítségre van szükségünk: kérjük, ha teheti, állítson össze Ön is egy cipősdoboznyi karácsonyi meglepetést, vagy vásároljon egy csomag szaloncukrot és hozza be szerkesztőségünkbe 2016. december 10-ig!

A cipősdobozba „zárt” meglepetést úgy kell elkészíteni, hogy azt már senki nem fogja a későbbiekben átnézni, az adományozó által csomagolt küllemben kerül a rászoruló gyermek, család karácsonyfája alá. Ezért kérjük támogatóinkat, hogy a csomagba olyan játék, könyv esetleg sapka-kesztyű, édesség, iskolai eszköz kerüljön, amelyet jó szívvel adna akár saját gyermekének, unokájának is. A csomagokat kérjük, minden esetben meghatározott korú és nemű gyermeknek szánva állítsuk össze! A csomagolásra pedig kérjük, írja rá annak készítője, hogy az ajándékot kinek szánja: „leány” vagy „fiú”, illetve életkor.

Címünk: 3100 Salgótarján, Erzsébet tér 6. 2. emelet

Telefon: 0632/340-100

Mi vállaljuk, hogy partnereink segítségével karácsonyig eljuttatjuk az összegyűlt ajándékokat a rászoruló gyermekekhez és családokhoz.

Lakatos Katalin

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában