Helyi közélet

2016.11.24. 09:40

Idősek napja a művelődési házban

fenyvesi

Karancskeszi. A hagyományoknak megfelelően,idén is megrendezte Karancskeszi önkormányzata az „Idősek napja” című ünnepséget, a művelődési házban.

A polgármester, Királyhegyi Gyula köszöntötte a vendégeket és egy szál rózsával kedveskedett a hölgyeknek, egy üveg borral a férfiaknak, akik idén töltötték, illetve töltik be a hetvenedik életévüket.

Ezt követően az óvodások adták elő műsorukat, szavaltak. énekeltek, táncoltak. Őket az általános iskolások színjátszó csoportja követte, a „Pletykás asszonyok” tréfás jelenettel, amely nagy sikert aratott. Nem maradhat el esemény az Őszirózsa Asszonykórus nélkül, népdalcsokrot adtak elő, megható volt, amikor utolsóként elénekelték a „Nyugdíjas dal” című számot. A dal szövege önmagáért beszél, az előadás és az átélés pedig megérintette az ember lelkét.

A karancsaljai Havanna Senior Tánccsoport tagjai vidám, az életből kiragadott jelenetei szórakoztatták a közönséget. Igazi meglepetés volt a szépkorúaknak Dudás András harmonika művész műsora, amely méltán kapott tapsvihart.

A műsorok után jött a vacsora,a megvendégelés,beszélgetések sora. Csodálatosan telt el ez a délután, mindenki megelégedésére!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában