Helyi közélet

2016.09.14. 09:08

Toborozzák a határvadászokat

fenyvesi

A rendőri pálya határvadász-képzéséről adtak tájékoztatást a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a múlt hétvégi rendezvényeken – írja közleményében a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

NMH-információ. A Salgótarjánban megrendezett Palóc Pálinka és Bányászhagyományok ünnepén, a vanyarci Haluskafesztiválon, valamint a szécsényi várkertben szervezett Nógrád megyei vadásznapon tartottak toborzást a rendőrök. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportjától a határvadász-képzésről, a felvételi követelményekről, a fizikai és erőnléti felmérés részleteiről is tájékoztatást kaphattak különböző helyszíneken a rendőri hivatás iránt érdeklődők. A rend őrei a képzésről szóló tájékoztatókkal és szóróanyagokkal várták a 18 és 55 év közötti érettségivel rendelkező jelentkezőket.

A közelgő hétvégén Salgótarjánban a tanévnyitó fesztiválon, valamint a Balassagyarmaton megrendezésre kerülő X. Nógrádi megyenapon válaszolnak a felmerülő kérdésekre a toborzócsoport tagjai. A képzés és a jelentkezés feltételeiről személyesen is érdeklődhetnek a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a megye rendőrkapitányságain, és további információkat olvashatnak a Magyar rendőrség honlapján.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában