Helyi közélet

2016.09.16. 07:24

Őszi kirándulás vetélkedővel

fenyvesi

Pásztó. Az általános iskolások után a város középfokú oktatási intézményében, a Mikszáth Líceumban tanuló diákok is – az iskola diákönkormányzata szervezésében ügyességi vetélkedővel egybekötött , tíz kilométeres túrával kezdték a 2016-2017-es tanévet. A kora őszi Mátra csodálatos helyszínül szolgált!

[caption id="" align="aligncenter" width="960"] Aki nem lép egyszerre…[/caption]

A kirándulással egybekötött vetélkedő napján kora reggel ezúttal nem be, hanem kicsengették a Mikszáth diákjait az iskola kapuján kívülre, hogy ezt követően tanáraikkal, a tantestület tagjaival közte a „gólyások” jelmezesen, cumival, piros szíveket az arcukkal festve, vagy egyéb tréfás öltözékben túrázzanak a Mátra oldalában kialakított sárkányrepülő leszálló helyhez, a Nyikom-hegy oldalában.

[caption id="" align="aligncenter" width="682"] Na ebbe jól belekeveredtünk - FOTÓ: SZABÓ ZSOLT[/caption]

Megérkezésük után a diákokat osztályonként és csapatonként különböző tréfás ügyességi feladatok, vetélkedők várták. A feladatok megoldása során a szigorú ítészek a pontozóbírák összegzett pontszámai alapján a nyikomi vetélkedő győztese a  9/F osztály lett, mögöttük a  9/A. és a 10/F osztály csapatai végeztek. A rendkívül vidám, jó hangulatú vetélkedő után a haza gyaloglás – öt kilométer – sem okozott különösebb fizikális gondot a diákoknak, tanáraiknak.

Cz.Z.J.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában