Helyi közélet

2016.08.02. 09:10

Sztárvendégekkel „fűszerezett” falunap

fenyvesi

Karancsalja. Szinte minden évben július utolsó szombatján rendezi meg Karancsalja Község Önkormányzata a település nagysikerű falunapját. Idén sem volt ez másképp, az eseményre a napokban került sor a polgármesteri hivatal melletti községi parkban. Délelőtt elsősorban gyermek és sportprogramokon vehettek részt az érdeklődők, valamint főzőversenyt is tartottak.

Délután kezdődött a hivatalos program, ahol a nyitótánc után köszöntőt mondott Sulyok Oszkár Jánosné polgármester, valamint Balla Mihály országgyűlési képviselő.

Ezután színesebbnél színesebb kulturális műsorokkal szórakoztatták a közönséget a kora esti órákig. Színpadra lépett többek között a Rozmaring Népdalkör, Laczka Ádám és Pindroch Bálint, akik trombitán játszottak, Miriczné Juhász Erzsébet táncdalokat énekelt.

Továbbá az érdeklődők megtekinthették a Sahara Hastánc csoportot, a Havanna Senior tánccsoport, a Havanna Táncstúdiót, a Csini Tini mazsorett csoportot, valamint a Pilinyi Férfi Énekkart is. A program azonban ezzel nem ér véget, mert az esti órákban a falunap sztárvendégekben is bővelkedett.

Fellépett a Gipsy Night Trió, valamint Csordás Tibor ex-Fiesta tag. A falunap szabadtéri bállal zárult, ahol a résztvevők hajnalig szórakozhattak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában