Helyi közélet

2016.02.09. 19:39

Semmi sem szent...

fenyvesi

Egyre éleződik a polgármester-választási kampány a megyeszékhelyen.

Salgótarján. A sorozatos fórumok, sajtótájékoztatók és kitelepülések mellett napról napra tűnnek fel az újabb politikai hirdetések, óriásplakátok a salgótarjáni közterületeken. A legújabb szavazásra buzdító táblát a megyeházával szemben, a December 8. téren helyezték el a baloldali szövetségesek.

A térség fideszes országgyűlési képviselője tiltakozik a helyszínválasztás ellen, hiszen a nem éppen szolid méretű választási plakát a város leggyászosabb napját felidéző parkban áll, csupán néhány méterre az áldozatok emlékhelyétől.

Becsó Zsolt közösségi oldalán közzétette: „az 1956. december 8-án Salgótarjánban eldördült sortűz 131 halálos áldozatot követelt. Ez volt a forradalom és szabadságharc leverését követő legvéresebb sortűz. December 8-a a város történetének legtragikusabb és legsötétebb napja. Ennek a napnak és az áldozatoknak az emlékét gyalázták meg a szocialisták cselekedetükkel.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában