Helyi közélet

2015.07.07. 17:59

Születésnapi buli gyermekekkel, szülőkkel

fenyvesi

Az elmúlt hét végén a város központjában gyermekek és az őket elkísérő szülők, nagyszülők népesítették be a Pintér ház udvarát.

Szécsény. Az emberpalánták együtt szórakoztak a Manóvár Gyermekház születésnapi buliján. Az intézmény öt évvel ezelőtt, július 1-jén nyitotta meg kapuit. Erdélyi Viktória az intézmény vezetője azt mondta, a rendezvényüknek kettős célja van. Egyfelől, hogy a gyermekeknek szerezzenek egy kellemes délutánt, másrészt, hogy felhívják a szülők figyelmét az intézményükre. A délután fő attrakciója a szórakozás volt. A gyermekek kipróbálhatták Izolda népi tájékait, önfeledten szórakozhattak az ugróvárban, igénybe vehették az arcfestészetet, a csillám tetoválást. Andi színjátszósai közül, Bocsó Blanka és Csizmadia Kinga gyermekdalokkal szórakoztatták a jelenlévőket. A születésnapi bulin az intézmény rendszeres látogatói mellett ott voltak azok is, akik korábban vették igénybe a gyermekház szolgáltatásait,  de több szülő is elkísérte csemetéjét, hogy együtt szórakozzon a többiekkel. Béres Gabriella és Hanna, az édesanyja és a nagymama társaságában vettek részt a születésnapi ünnepen. – A  gyermekek jól szórakoznak, mi is jól érezzük magunkat, ennél nem is kell több, csak dicsérni tudom a születésnapi nyilvános nagy összejövetelt – nyilatkozta a nagymama. Álmosdi Angelika csillám tetoválás készítésével járult hozzá a nap sikeréhez, miközben ő dolgozott, a gyermeke a többiekkel jól szórakozott. Az érdeklődő szülők a jelenlévő pszichológustól, szakemberektől kaptak tanácsot, egy kicsit jobban megismerhették a Manóvár Gyermekház életét. Szenográdi Ferenc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában