Helyi közélet

2015.07.01. 04:16

Motorbőgés és rockzene az ifjúsági találkozón

fenyvesi

Komoly hagyományokra tekinthet vissza az Őrhalomban évente megrendezett nemzetközi ifjúsági találkozó. Ezúttal is sok program várta a fiatalokat.

[caption id="" align="aligncenter" width="671"] A rétsági motorosok elbűvölték a közönséget[/caption]

A leglátványosabb rész mindenképpen a Rétság Rider’s Team motoros bemutatója volt a forgalomtól elzárt Varbói úton. Az aszfaltcsík két szélén bámészkodtak a falubeliek, és csodálták, amint Jobbágyi Péter és Balla Balázs olyan habkönnyen hajtja végre a mutatványokat a nagyteljesítményű dübörgő gépekkel, mintha csak puszta játékszerek lennének. Kétkerekű gurulások, gumikoptató és fülsiketítő fékezések, forgások, gyorsulások – csak úgy ámultak az őrhalmiak. Benn, a Kaparó büfé udvarán a zumbával ismerkedhettek a helybeliek és vendégeik, míg a községben élő ifjú amatőr képzőművész, László Nikolett „Érzelmek” címmel berendezett kiállítását tekinthették meg az érdeklődők a szemközti József Attila Általános Iskola galériájában. A nap folyamán rendezték meg a korábbi Vidám Lurkók Napján elmaradt horgászversenyt is.

[caption id="" align="aligncenter" width="671"] A Nordton együttes rock-slágerekkel szórakoztatott[/caption]

Ahogy beköszöntött az este egy hirtelen jött vihar kergette be a szórakozni vágyókat a büfé belsejébe, ahol bősz csocsó – és asztalitenisz csatákat vívtak ifjak és idősebbek. Nemsokára elvonultak a felhők, így a találkozó zárásaként a versenyek díjkiosztását, illetve a Nordton együttes élő koncertjét már nem zavarhatta meg semmi kedvezőtlen körülmény. H.H.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában