Helyi közélet

2015.06.08. 17:05

Megújult az I. számú orvosi rendelő Kisterenyén

fenyvesi

Bátonyterenye. A napokban került átadásra a kisterenyei kastélykert mellett található I. számú orvosi rendelő, melyet saját forrásból – több hónapon keresztül - újított fel a helyi önkormányzat. Az épület kívül-belül teljesen megújult. Többek között kicserélték a tetőszerkezetet, a nyílászárókat, korszerűsítették a mosdókat, sőt kívülről új vakolatot is kapott a létesítmény.

[caption id="" align="aligncenter" width="721"] Fotó: Szebeni Ádám[/caption]

Régi vágya teljesült az itt élőknek, hiszen önkormányzatunk teljesen felújította a kisterenyei kastélykert mellett található I.számú orvosi rendelőt, és az Idősek Otthonát, melyek egymástól elválasztva egy épületben találhatóak, kezdte Nagy-Majdon József, polgármester, majd úgy folytatta: bízik benne, hogy a helyi polgárok vigyázni fognak az intézmény állagára, és örömmel veszik igénybe annak különféle szolgáltatásait.

A városvezető hozzátette: köszönetet mond mindazoknak akik, részt vettek a rendelő felújításában. A közmunkásoknak, a körzet szépítése miatt, és Fekete Tibor, helyi vállalkozónak, a szakszerű kivitelezésért. Böhmné dr. Ecsedi Erika háziorvos azt mondta lapunknak: nagyon boldog, hogy sikerült felújítani az ötven éves épületet, mely véleménye szerint nagyon szép és kulturált lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában