Helyi kék hírek

2016.09.15. 08:32

Vitték az ólajtót is

fenyvesi

Egy férfi és a fiatalkorú társa tört be egy rimóci ingatlanba. A szécsényi rendőrök elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki a helyi lakosokat.

Nógrád megye. A Szécsényi Rendőrkapitányság lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indított eljárást R. Dávid 22 éves rimóci lakos és 14 éves fiú társa ellen.

A férfi és a fiatalkorú 2016. szeptember 7. és szeptember 14. közötti időszakban egy rimóci családi ház kerítésén átmászott majd a lakóház bejárati ajtajáról a lakatpántokat kifeszítették, az épület beltéri ajtaját leakasztották és eltulajdonították. R. Dávid és társa az udvarban lévő, romos állapotú melléképületről leszereltek és eltulajdonítottak továbbá több hullámpalát, deszkát, valamint a disznóólról a lengőajtót.

A rendőrök a forrónyomos intézkedések eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit és a fiatalkorú társát, akiket a rendőrkapitányságra előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki. A nyomozók a felnőtt korú férfi lakóhelyén megtartott házkutatáson az eltulajdonított tárgyak nagy részét megtalálták és lefoglalták.

Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság/police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában