Kábítószer

2018.12.07. 10:42

Újabb drogfogás Nógrádban: két férfit kaptak el a pásztói rendőrök (videó)

Két férfit vettek őrizetbe a pásztói rendőrök.

A Pásztói Rendőrkapitányság eljárást folytat kábítószer-kereskedelem vétség kísérlet, valamint, kábítószer birtoklásának bűntette megalapozott gyanúja miatt M. Zoltán 32 éves jobbágyi, valamint új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és más bűncselekmény elkövetése miatt A. István 52 éves hatvani lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján információ merült fel ara vonatkozóan, hogy a 32 éves férfi kábítószerrel kereskedik. A gépkocsijában tartózkodó M. Zoltánt a rendőrök december 3-án a délutáni órákban Hatvanban, egy parkolóban ellenőrizték, ahol egy, a gépkocsijába tartózkodó nő részére egy alufóliába csomagolt kábítószer gyanús anyagot kínált eladásra. A férfitól az intézkedés során további kábítószergyanús anyagok kerültek lefoglalásra.

Fotó: police.hu

A rendőrök további információk alapján a Terrorelhárítási Központ bevetési egységének közreműködésével elfogtak egy 52 éves hatvani férfit, akinek lakásában és gépkocsijában kutatást tartottak. A nyomozók az ingatlanban egy – a wc csészébe dobott – 51,67 gramm fehér színű gyurmaszerű kábítószergyanús anyagot találtak, valamint kábítószer terjesztéséhez használt digitális mérleget és egyéb eszközöket foglaltak le, míg a gépjárműben 2,21 gramm alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyag volt, melyet szintén lefoglaltak. Az 51,67 gramm anyag az előzetes szakértői vélemény alapján új pszichoaktív anyagnak minősül.

Fotó: police.hu

A rendőrök mind a két férfit elfogták a Pásztói Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottkénti kihallgatásukat követően őrizetbe vették. A hatóság előterjesztést tett mindkét gyanúsított letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság elrendelt.

A rendőrök az ügyben a fogyasztókat is felkutatták és kihallgatták.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában