sorozatbetörő

2018.10.15. 20:12

Tusfürdőt, órát és fényképezőt is lopott a 17 éves mátraverebélyi

Indítványozzák letartóztatását a bátonyterenyei nyomozók a 17 éves mátraverebélyi fiúnak. 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába október 10. és 13. között több bejelentést tettek, miszerint három mátraverebélyi ingatlanba betörtek.

A rendőrök az elvégzett adatgyűjtés eredményeképp rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 17 éves fiút. A nyomozás adatai alapján a fiatalkorú október 10. és október 13. között három mátraverebélyi ingatlanba tört be, és onnan éjjeli lámpát, tusfürdőket, karórát, tányérokat, digitális fényképezőgépet és dohányterméket tulajdonított el.

A rendőrök a fiatalkorút elfogták a rendőrkapitányság épületébe előállították és három rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Mivel a gyanúsítottal szemben hasonló bűncselekmények elkövetése miatt folytat büntetőeljárást a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság ezért a fiatalkorút őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására az ügyészségen.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában