Helyi kék hírek

2017.07.24. 04:28

Őrizetben két drogdíler

fenyvesi

NMH-információ. A rendőrök egy 34 éves nőtincsi férfi gépjárművét és annak utasait ellenőrizték a napokban Rétságon. Az autó átvizsgálásakor, az utastérben három tablettát, valamint nejlon tasakba csomagolt, közel 2 gramm mennyiségű fehér port és 4,4 gramm bruttó tömegű kábítószergyanús, zöld színű növényi törmeléket találtak meg, majd foglaltak le a nyomozók.  A fiatalember lakásán és az ahhoz tartozó mellékhelyiségekben megtartott házkutatás során további, összesen több mint 60 gramm bruttó tömegű fehér por, tabletta, illetve zöld színű növényi törmelék került elő.

[caption id="" align="aligncenter" width="751"] Fotó: Rendőrség[/caption]

A büntetőeljárás során adat merült fel arra vonatkozóan is, hogy a gyanúsított két-három havonta kábítószert értékesített egy 33 esztendős nagyoroszi lakosnak. Előbbit drog-kereskedelem, utóbbit pedig kábítószer-birtoklás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a Rétsági Rendőrkapitányságon. A nőtincsi férfit őrizetbe vették a hatóság tagjai.

A nyomozás során beszerzett információk alapján megalapozott a gyanú arra, hogy a Nógrád megyei díler részére egy 33 éves váci lakos adott el továbbértékesítés céljából 34,6 gramm amfetamin tartalmú port és további kábítószergyanús anyagokat. Kiderült az is, hogy a férfi korábban több alkalommal, több személynek értékesített drogot, fogyasztásra.

[caption id="" align="aligncenter" width="751"] Fotó: Rendőrség[/caption]

Őt pár napja, Vácott fogták el a rétsági rendőrök. A nyomozók átvizsgálták a személygépkocsiját, amelyben 30 milliliter kábítószergyanús folyadékot, bruttó 12,6 gramm össztömegű tablettát, több alufóliába csomagolt – bruttó 32,6 gramm tömegű – fehér színű port, valamint nagy mennyiségű készpénzt találtak és foglaltak le.

A 33 esztendős váci férfit ugyancsak kábítószer-kereskedelem miatt hallgatták ki és vették őrizetbe a Rétsági Rendőrkapitányságon. Az ügyben még további négy ember ellen nyomoznak, kábítószer-birtoklás megalapozott gyanúja miatt.

Címkék#Rétság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában