Helyi kék hírek

2017.02.23. 07:27

Megölte újszülöttjét

fenyvesi

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 27 éves mihálygergei nő ellen.

Mihálygerge. A salgótarjáni kórházból február 21-én, 0.25 órakor érkezett  bejelentés a rendőrségre arról, hogy egy 27 éves mihálygergei nőt szállítottak be az intézetbe, aki egy-két napja szülhetett, de újszülöttnek nyoma sem volt és az asszony tagadta a szülés tényét. A rendőrök házkutatást tartottak a nő lakóhelyén, és a családi ház egyik melléképületében rátaláltak a halott csecsemőre.

– A nyomozás jelenlegi adatai, valamint az igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján a csecsemő élve született, a szülést követően a terhelt a gyermekét megölte, majd elrejtette – közölte tegnap Dankóná Nagy Éva rendőrségi szóvivő.

A rendőrök a nőt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában