Helyi kék hírek

2016.10.28. 05:46

Háztáji fegyverarzenál

fenyvesi

A Terrorelhárítási Központ munkatársai fogták el tegnap azt a két ceredi férfit – apát és fiát –, akik engedély nélkül tartottak maguknál fegyvereket.

NMH-információ. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság azért kérte a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége segítségét, mert információ merült fel arra vonatkozóan, hogy az 54 és a 28 éves ceredi férfi engedély nélkül lőfegyvert tart otthonában.

A rendőrök a gyanúsítottak lakó-, valamint tartózkodási helyén, összesen négy ingatlanban tartottak házkutatást. Az intézkedés során a családi házak szobáiból, valamint a pincéből összesen tizennégy darab puskát, négy maroklőfegyvert és 1768 darab – különböző kaliberű – lőszert találtak meg és foglaltak le.

A nyomozók megállapították, hogy a két férfi ezeket engedély nélkül tartotta.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság őrizetbe vette őket, és – lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt – szakértők bevonásával nyomoz az ügyben – tájékoztatta lapunkat Dankóné Nagy Éva rendőrségi szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában