frontális karambol

2018.10.10. 10:37

Halálos baleset történt Szécsény és Nagylóc között (helyszíni fotók)

Frontálisan karambolozott egy kisteherautó és egy kisbusz szerda délelőtt Nógrád megyében, a Szécsény és Nagylóc közötti úton.

Fotó: Hűvösi Csaba, NMH

A balesethez a balassagyarmati hivatásos tűzoltók és a szécsényi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést.

Fotó: Hűvösi Csaba, NMH

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy 41 éves férfi Nagylóc irányából Szécsény felé haladt tehergépkocsival, amikor egy jármű előzésébe kezdett és áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, majd ott összeütközött egy vele szemben közlekedő gépkocsival. Az ütközés hatására a tehergépkocsi az úttestről letért és egy fának csapódott. A járművet vezető férfi a biztonsági övet nem használta és a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik gépkocsit vezető férfi az előzetes orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett.

Fotó: Hűvösi Csaba, NMH

A baleset körülményeit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

A baleset helyszínelését az érintett útszakaszon a rendőrség teljes útlezárás mellett végezte, mely befejeződött, így a forgalom ismét zavartalanul halad.

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában