Mi történhetett?

2018.10.03. 11:12

Gyilkosság Balassagyarmaton?! – egy férfit kaptak el a rendőrök

A mentőszolgálat hívta a rendőröket, akik nem tudták kizárni, hogy idegenkezűség okozta az elhunyt halálát.

nool.hu

Mint azt Dankóné Nagy Évától, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől megtudtuk, az Országos Mentőszolgálat munkatársa tett bejelentést a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába október 3-án 8 óra körül arról, hogy egy balassagyarmati ingatlanban egy férfit próbáltak újraéleszteni, aki a gondos orvosi segítség ellenére elhunyt.

– A rendőrök a helyszíni szemle során az idegenkezűséget nem tudták kizárni, ezért halált okozó testi sértés gyanúja miatt rendeltek el nyomozást ismeretlen tettes ellen – tájékoztatott a szóvivő, aki azt is hozzátette, hogy a helyszíni szemle, az adatgyűjtés és a tanúkutatás folyamatban van.

Az üggyel összefüggésben a nyomozók egy férfit a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállítottak, akinek elszámoltatása folyamatban van.

Bodnár Szandrától, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezőjétől megtudtuk, hogy a mentők a helyszínen egy 40 év körüli férfit találtak, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy sajnos életét vesztette. A haláleset körülményeit szakértői vizsgálat tisztázhatja.

Információink szerint a holttestet egy Kossuth Lajos utcai lakásban találták meg.

 

Cikkünket hamarosan friss információkkal bővítjük...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában