Helyi kék hírek

2017.06.09. 06:10

Emberölés Ecsegen

fenyvesi

A rendőrök fél nap alatt beazonosították és elfogták a 25 éves férfit.

A Pásztói Rendőrkapitányságra 2017. június 8-án délelőtt tett bejelentést egy nő, hogy több napja eltűnt Ecsegen lakó testvére. A nyomozók a helyszíni adatgyűjtés alapján megállapították, hogy a 49 éves férfi  bűncselekmény áldozata lett, holttestét a fiával közösen lakott családi ház kertjében elrejtve találták meg.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 25 éves férfi 2017. június 1-jén az esti órákban otthonukban édesapját – előzetes szóváltást követően – bántalmazta, melynek következtében az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét veszítette. A gyanúsított ezt követően apja holttestét az udvarban elásta.

A nyomozók a helyszíni szemle során a gyanúsított lakásán és az ahhoz tartozó melléképületekben megtartott házkutatáson hatósági engedély nélkül tartott különböző kaliberű lőszereket, lőfegyvereket találtak és foglaltak le.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit elfogták, a rendőr-főkapitányságra előállították, és emberölés, valamint lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A férfi ellen a nyomozást – őrizetbe vétele mellett – a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja, és a nyomozók előterjesztést tesznek az illetékes ügyészségen előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában