Jobbágyi

2018.01.20. 19:00

Egy órán belül rendőrkézen

A sértett jobbágyi otthonában tetten ért betörő elmenekült, de a pásztói rendőrök rövid időn belül elfogták a helyi lakost.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. január 19-én 13 óra 25 perckor érkezett a bejelentés, miszerint jobbágyi lakásában egy nő egy betörőt talált, aki elszaladt.

A pásztói rendőrök a forrónyomos intézkedések eredményeként egy órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 29 éves helyi lakost.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi a bejelentést megelőző időben – az ott lakók távollétét kihasználva – a jobbágyi ingatlan ajtaját beszakította, a házat átkutatta, onnan egy hangfalat, játékkonzolt, kályhacsövet, az albérlő lakrészéből illat- és tisztálkodó szereket lopott el.  A 29 éves férfi egy műanyag ládába – eltulajdonítási szándékkal – különböző hosszúságú flexibilis csövet készített össze.

A rendőrök a Pásztói Rendőrkapitányságra előállított 29 éves férfit több rendbeli lopás bűncselekmény elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették és előterjesztést tettek az illetékes ügyészségen előzetes letartóztatásának indítványozására.

Forrás: police.hu

Fotónk illusztráció (pixabay)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában