drog

2019.03.19. 09:08

Dílert és fogyasztót is fogtak a rendőrök Romhányban

Egy 41 és egy 42 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként a rétsági nyomozók.

nool.hu

Forrás: police.hu

A Rétsági Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 42 éves B. S. Henrik és kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt a 41 éves T. László ellen.

Fotó: police.hu

A rétsági járőrök március 18-án 12 óra körül Romhány belterületén ellenőrizték a gépkocsival közlekedő 42 éves gyanúsítottat és társát. A jármű átvizsgálásakor a rendőrök alufóliába csomagolt, 0,9 gramm súlyú, kábítószergyanús fehér színű port találtak meg és foglaltak le, továbbá T. Lászlóval szemben felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja is. Az elvégzett gyorsteszt eredménye alapján a nyomozók megállapították, hogy a 41 éves férfi kábítószert fogyasztott.

A megalapozott gyanú szerint B. S. Henrik 2018. november és 2019. március 18. közötti időben lakókörnyezetében több személy részére értékesített kábítószert. A két férfit a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók B. S. Henriket őrizetbe vették, társa szabadlábon védekezhet.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában