Kishartyán, Cered

2018.05.26. 11:27

Árokba hajtott, frontálisan ütközött

Az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel és kettő anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei.

Kishartyánban, a Dózsa György úton közlekedett személygépkocsival egy férfi május 25-én dél körül, amikor egy balra ívelő útkanyarulatban – eddig tisztázatlan okból – a jobb oldali vízelvezető árokba hajtott, majd egy beton hídnak ütközve állt meg. A balesetben a jármű vezetője – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett.

Egy 30 éves férfi közlekedett személygépkocsijával 14 órakor a 2304-es számú úton Salgótarján felől Cered irányába. Haladása során, egy balra ívelő útkanyarulatban áttért a bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy vele szemben, Cered felől közlekedő személygépkocsival. A baleset során egy személy megsérült. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek körülményeit vizsgálja.

A megye közútjain a rendőrök további kettő anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek.

Forrás: police.hu

Cered felé ütköztek

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában