Nógrád megye

2018.09.24. 12:53

Ablakokat akart eladni, végül lelépett a tulaj biciklijével a verebélyi férfi

Egy mátraverebélyi ingatlanból tulajdonította el a kétkerekűt az a 36 éves férfi, akit a rendőrök rövid időn belül elfogtak.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába szeptember 21-én tett bejelentést egy férfi, miszerint kerékpárját ismeretlen személy eltulajdonította.

A bátonyterenyei rendőrök az adatgyűjtés során megállapították, hogy a bejelentést megelőző időben egy 36 éves helyi lakos ment be a sértett mátraverebélyi ingatlanának udvarára és ablakszárnyakat kínált részére eladásra. Ezt követően – a sértett távollétében – a melléképületből eltulajdonított egy mountain bike kerékpárt.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság járőrei a 36 éves férfit Mátraverebély belterületén elfogták, a kapitányság épületébe előállították, ahol a nyomozók lopás vétség meglapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök a helyszín közelében elrejtett kerékpárt felkutatták és lefoglalták, így a sértettnek okozott kár megtérült.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában