Egység

2023.06.07. 13:36

Összefogtak Palócország közbiztonságáért

A Nógrád vármegyei rendőrfőkapitány is előadást tartott a Nemzeti Múzeumban megtartott konferencián.

Nool

A Magyar Rendészettudományi Társaság és a Biztonságpiac.hu tizedik alkalommal rendezte meg a X. Biztonságpiac Konferencia és Kiállítást 2023. június 6-án a Magyar Nemzeti Múzeumban.

A konferencia fővédnökei dr. Pintér Sándor belügyminiszter és Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter, míg védnökei dr. Balogh János rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány és L. Simon László a Nemzeti Múzeum főigazgatója voltak. 

A rendezvény célja, hogy a belügyi és a honvédelmi tárca, a rendőrség valamint a magánbiztonsági ágazat vezetői és döntéshozói az elmúlt évek magán-, civil és közbiztonsággal kapcsolatos eseményeit, aktuális trendjeit és kilátásait közösen elemezzék. A konferencián megjelent vendégeket és előadókat dr. Töreki Sándor rendőr vezérőrnagy az ORFK bűnügyi főkapitány helyettese, dr. Porkoláb Imre dandártábornok miniszteri biztos,  valamint dr. Virágos Gábor a Magyar Nemzeti Múzeum  főigazgató-helyettese köszöntötte, majd a megnyitót követően a témával kapcsolatban állami és civil szférában dolgozó vezetők előadásait hallgathatták meg a jelen lévők.

A rendezvényen „Összefogás az online térben Palócország közbiztonságáért” címmel előadást tartott dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, vármegyei rendőrfőkapitány. A megyei rendőrfőkapitány precentációjában kiemelte, hogy Nógrádban a komplex biztonság megteremtése érdekében példaértékű az összefogás a rendőr-főkapitányság és a társszervek, valamint a hatóságok, továbbá a Nógrád Vármegyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége és a civil szervezetek között. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában