Ellenőrzés

2023.06.01. 10:28

Kontroll alatt: közel harminc gyorshajtót kaptak lencsevégre egy nap alatt a nógrádi rendőrök

A rendőrök a balesetek megelőzése, valamint a gyorshajtók kiszűrése érdekében tartottak ellenőrzést a napokban Nógrád vármegyében.

G. K.

A rendőrök a balesetek megelőzése, valamint a gyorshajtók kiszűrése érdekében tartottak ellenőrzést

Forrás: police.hu

– Az egyenruhások sebességellenőrzést végeztek a Salgótarjáni Rendőrkapitányság illetékességi területén. Az akció során munkatársaink összesen 29 gyorshajtót rögzítettek egy nap alatt – mondta el portálunknak Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hozzátette: a leállításos sebességmérés alkalmával 18 sofőrrel szemben intézkedtek, 16 esetben helyszíni bírságot szabtak ki, egyszer szabálysértési feljelentéssel éltek, illetve szintén egy alkalommal pedig figyelmeztették a gépkocsi sofőrjét.

– A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a sebességhatárokat minden esetben tartsák be, a közlekedés szabályainak megsértése súlyos és visszafordíthatatlan következményekkel járhat! A helyes közlekedési magatartással megelőzhetők a közúti tragédiák!  – hangsúlyozta Király-Kollár Ramóna.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában