Toborzás

2023.05.31. 09:55

A rendőrség ura volt a kialakult helyzetnek, nem tartják kizártnak a jövő évi találkozót sem

A Rétsági Rendőrkapitányságra május utolsó vasárnapján bejelentés érkezett, miszerint alacsony növésű gyermeknek látszó személyek gyülekeznek engedély nélkül a helyi óvoda jellegű gyermekmegőrző objektum udvarán, és Rétság település több pontján gyereknapra hivatkozva.

Nool

Amíg az egyik kiskorú elkövető a golyóálló mellény iránti érdeklődését imitálta, addig társai önkényesen elfoglalták a hatóság egyik bűnüldöző eszközét

Forrás: police.hu

Prevenciós egységeink a jelentős mennyiségű – a rendőrség számára rendszeresített – fegyverzeti anyag és felszerelés széles skálájának magukhoz vételét követően megkülönböztető jelzéssel ellátott gépjárműveikkel haladéktalanul megindultak a csoportosulásokhoz. Segítségül hívták a nagyobb élmény okozása miatt a katasztrófavédelem és a mentőszolgálat készenléti egységeit is – osztotta meg az információt portálunkkal a police.hu.

Rétsági gyereknap
A kiskorú elemek csoportokba verődve próbáltak erőt demonstrálni a rendfenntartókkal szemben
Forrás: police.hu

A rétsági helyszínekre érkező munkatársaink jelentették, hogy őket mindenhol önmagukat gyermekeknek nevező emberkék tömege várta széles mosollyal és szinte azonnal átvették a hatalmat a járművek belsejében és a sziréna kezelő paneljénél. A feltüzelt tömeg nem spórolt a szirénával és a villogóval. A boldogságtól szinte megrészegülve számolatlanul osztották az egyenruhásoknak az ölelést és a köszönetet. Voltak a csoportosulásban félszegen visszahúzódó egyedek, akiket a rendőrök kiemeltek, és személyre szabott eljárás keretében foglalkoztatták őket a gátlásaik feloldása érdekében.

Rétsági gyereknap
A csoportosulásban résztvevő egyik kiskorú közeli hozzátartozója jelenti be az esti rétesre vonatkozó igényét, miután minden kétséget kizáróan bizonyítást nyert állítása: ő valóban egyszerre lépett...
Forrás: police.hu

A csoportosulás a kavalkád befejezését követően élményekkel gazdagodva, szülői kísérettel, rendben otthonába távozott.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában