Életveszély

2023.05.25. 13:48

Menet közben fegyvert fogott egy nőre, majd büntetőfékezgetett is egy huligán Rétságon

Szerdán, a déli órákban Rétságon egy autós – áthágva a szabályokat – okozott zűrzavart a helyi közlekedésben. Miután ezt szóvá tették neki, fegyvert fogott a mögötte haladó jármű vezetőjére. A történtekről a közösségi oldalon számoltak be az érintettek. Az üggyel kapcsolatban megkerestük a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is.

Nool

– Szerdán 12 óra után Rétságon, a MOL benzinkút utáni zebránál, Vác felé kielőzött egy szürke, szlovák rendszámú autó, Rétságon belül folyamatosan próbált lehagyni másokat is. A város végén a dupla sáv kezdeténél, a gyorsító sávban megállt, majd magyarázni kezdett egy azt hiszem, sárgás színű terepjáró sofőrjének. Mivel haladtam volna, megnyomtam a dudát. Ezután a szürke autó visszatolatott mellém, fegyvert fogott rám és mocskos módon kezdett beszélni. Próbáltam elindulni, de előttem még ott állt a másik autó, majd amikor végre sikerült, akkor folyamatosan beállt elém a szürke gépjármű és büntetőfékezett, egyszer még az útról is lesodródott – fogalmazott szerdán közzétett bejegyzésében a sértett autós.

A leírásból kiderült, hogy az illető tárcsázta a 112 segélyhívót is, akik próbálták tanácsokkal ellátni. Az érintett hölgy kiemelte, hogy megteszi a feljelentést és szemtanúk segítségét is kéri.

A bejegyzés alatt többen is jelezték, hogy már ők is keveredtek hasonló konfliktusba az említett autóssal. A településen élők is arról számoltak be, hogy a sofőr már korábban is okozott gondot a közlekedésben viselkedésével.

Az ügyben megkerestük a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is.

Frissítés!

Tamás-Kovács Andrea, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense portálunknak elmondta, hogy az eset körülményeit a Rétsági Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárás keretében vizsgálja.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában