Kábítószer

2023.05.09. 13:02

Megijedt a rendőröktől, még a mozgó autóból kihajította a drogot a rimóci nő

Közúti ellenőrzéstől tartva próbált szabadulni a rimóci nő a terhelő bizonyítéktól.

Nool

A rendőrök megtalálták a kábítószert

Forrás: police.hu

A police.hu-n közzétett tájékoztatás szerint a Szécsényi Rendőrkapitányság közterületi szolgálatot ellátó egyenruhásai május 6-án reggel Szécsényben, a Rákóczi úton észleltek egy Nógrádszakál irányából érkező gépjárművet, amelynek vezetője egy általuk ismert 52 éves rimóci férfi volt. A járőrök megállítási szándékkal a jármű után indultak, amelynek utasa a hátulról közeledő rendőrautó láttán egy nylon zacskót dobott ki a még mozgásban lévő autó ablakán. 

A rendőrök a gépjármű megállítása után intézkedés alá vonták a benne utazó rimóci házaspárt, amelynek az 50 éves női tagja elismerte, hogy azért dobta ki a műanyag tasakot, mert abban kábítószer van. Az ellenőrzés helye közelében az intézkedő rendőrök megtalálták az átlátszó zacskót, amelyben 11 darab alufólia pakk volt. A csomagok összesen bruttó 14,02 gramm súlyú fehér por állagú kábítószer gyanús anyagot tartalmaztak, amelyek gyorstesztre ketamin jelenlétét mutatták ki. 

A rendőrök a házaspárt a helyszínen elfogták és a Szécsényi Rendőrkapitányságra előállították, ahol csekély mennyiségű kábítószer kínálásával vagy átadásával elkövetett kábítószer-kereskedelem vétség miatt indult büntetőeljárásban az 50 éves nőt kihallgatták, mivel gyanú merült fel arra, hogy márciusban fogyasztás céljából több személynek adott át a kábítószernek minősülő fehér porból. A rendőrök a rimóci nőt őrizetbe vették. A rendőrkapitányság az eljárást szakértők bevonásával folytatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában