Becstelenség

2023.03.08. 14:33

Zsebre tette az elejtett pénztárcát a dejtári nő, a kamera buktatta le

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság nyomozói elfogták azt a becstelen megtalálót, aki a talált pénztárcát nem adta vissza tulajdonosának.

Nool

A tárcában található 7 ezer forintra fájt csak a foga, az iratokat a kukába dobta

Forrás: police.hu

A police.hu tájékoztatása szerint bejelentés érkezett a rendőrségre március 2-án, miszerint Balassagyarmat egyik áruházában egy 51 éves nő vásárlást követő fizetés után a kasszától való távozáskor pénztárcáját kabátja zsebéből kiejtette, amelyet egy ismeretlen nő felvett és eltulajdonított. A sértett a pénztárca elvesztését a közeli buszmegállóban vette észre, ahonnan az üzletbe visszament, és a biztonságiőrrel a kamera felvételét visszanézve a rendőrségre a lopással kapcsolatban bejelentést tett.

A pénztárca egyik rejtett zsebében egy 10 ezres is lapult, amit a tolvaj nem vett észre
Forrás: police.hu

A nyomozók látókörébe került egy 36 éves dejtári lakos, akit még aznap otthonában igazoltattak. Az elkövető a rendőrök kérdésére elmondta, hogy a pénztárcát az üzletben találta, amelyet ő felvett és magával vitt. A bolt épületén kívül a zsákmányát felületesen átvizsgálva abból 7 ezerforint készpénzt kivett, és a tárcát a benne lévő személyes iratokkal, bankkártyákkal és egy rejtett zsebben lévő 10 ezer forinttal a helyközi buszállomás egyik szeméttárolójába dobta, ahol a hatóság tagjai azt hiánytalanul megtalálták. A nő a kihallgatása során a cselekmény elkövetését elismerte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában