Bilincsben

2023.03.17. 07:59

Modern Rómeó és Júlia: halálosan megfenyegette lánya szerelmét a bátonyterenyei apa (videó)

A nógrádi rendőrök őrizetbe vették azt a 44 éves férfit és 20 éves fiát, akik halálosan megfenyegették és bántalmazták rokonuk párját.

Nool

A Salgótarjáni Rendőrkapitányságon március 14-én a reggeli órákban személyesen tett feljelentést egy 23 éves férfi. A sértett elmondása alapján előző este taxival megjelent barátnője bátonyterenyei otthonánál, azzal a céllal, hogy 17 éves szerelmét elszöktesse. Távozásukat a lány édesapja és testvére észrevette, és személygépkocsival a fiatalok után indultak. Útközben Salgótarján határánál utolérték és megállították őket. A két gyanúsított a gépjárműből kiszállva a taxihoz szaladt és a lányt a párjával együtt erőszakkal a saját gépkocsijukba ültették és visszavitték őket Bátonyterenyére. 

A visszafelé vezető út során már megkezdődött a fiatal férfi bántalmazása, ugyanis a 44 éves elkövető a sértettet több alkalommal arcon ütötte, illetve megfenyegette, hogy most már nem engedi haza és meg fog halni. A bátonyterenyei házhoz érve a bántalmazást és a fenyegetéseket a terheltek tovább folytatták. Ennek nyomatékosítása érdekében egy kést és egy fegyvernek látszó tárgyat helyeztek el mellette és a rendelkezésre álló adatok szerint az idősebb férfi egy baseballütőt vett magához, amellyel test szerte több alkalommal megütötte lánya párját. A sértett a bántalmazások következtében 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felkérésére a Terrorelhárítási Központ munkatársai a két férfit Bátonyterenyén elfogták. A hatóság tagjai a két elkövetőt előállították, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság nyomozói személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt őket kihallgatták, őrizetbe vették és az ügyészségen előterjesztést tettek a 44 éves férfi letartóztatásának indítványozására.

Címkék#bűnügy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában