Betörés

2023.03.21. 11:43

Megszólalt az áldozat: így törte el a rabló fegyverét a 80 éves verebélyi asszony (videó)

Mint ahogy arról tegnap már beszámoltunk pár órán belül azonosították és elfogták a rendőrök azt a férfit, aki egy fegyverrel vagy annak utánzatával akart kirabolni egy idős nőt Kányáson, de határozott fellépésével megfutamította támadóját. A szupernagyi most elmondja, ő hogy élte meg az eseményt.

Nool

Az asszony nem ijedt meg a betörőtől

Forrás: Agria TV / Ládi László

A 29 éves helyi férfi az éj leple alatt maszkban próbált meg bejutni áldozata lakásába, de olyan hangosan ügyetlenkedett a ajtónál, hogy a néni felébredt a zajra.

A bejárati ajtónál észrevette és fel is ismerte támadóját az idős nő, akit előbb próbált jobb belátásra bírni. Nem járt szerencsével, a férfi fegyvert fogott rá és a pénzét követelte. Az asszony nem esett kétségbe, dulakodásuk közben megmarkolta a fegyver csövét, és arról letört egy darabot. Ezután továbbra is megőrizve a lélekjelenlétét, kirohant az utcára segítséget kérni. 

A rendőr-főkapitányság munkatársai és a bátonyterenyei rendőrök négy órán belül beazonosították és a lakásán elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 29 éves kányási lakost, aki beismerő vallomást tett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában