Megemlékezés

2023.03.02. 18:33

Megemlékezést tartottak a nógrádi tűzoltók a polgári védelem világnapja alkalmából

Szűk körű, ünnepség nélküli megemlékezést tartott a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság március elsején a Nemzetközi Polgári Védelmi Nap alkalmából.

Nool

A megemlékezés Dr. Szikora Viktória tűzoltó főhadnagy ünnepi gondolataival kezdődött. Beszédében kitért a polgári védelem rendeltetésére és feladataira, emellett kiemelte az önkéntes mentőszervezetek jelentőségét, hogy a világ történéseire gyorsan reagáló magyar katasztrófavédelem, benne a polgári védelem a közbiztonság letéteményese.

Az ünnepi beszédet követően Seres Tibor tű. ezredes, igazgató és Antal István tűzoltó ezredes, igazgatóhelyettes koszorúzta meg az igazgatóság épületének homlokzatán elhelyezett emléktáblát. Utánuk Juhász László tűzoltó alezredes, megyei polgári védelmi főfelügyelő, Cser Tamás tűzoltó alezredes, a Területi Védelmi Bizottság titkárhelyettese és Faragó Sándor tűzoltó alezredes, a Nógrád Vármegyei Polgári Védelmi, Katasztrófavédelmi és Polgárőr Egyesület elnöke helyeztek el koszorút - közölte honlapján a katasztrófavédelem

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában