Gyorshajtás

2023.03.24. 18:08

Drága fotók: két pofátlan gyorshajtót is bemértek a nógrádi utakon

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság már hosszú ideje felhívja a figyelmet arra, hogy a sebességtúllépéssel nemcsak a saját, de mások testi épségét is veszélyeztetik. Ezzel ellentétben még most is akad olyan, aki a megengedett legnagyobb sebességet meghaladva közlekedik a nógrádi utakon.

Nool

A police.hu-n közzétett tájékoztatás szerint a nógrádi egyenruhások március 14-én a salgótarjáni Szécsényi úton mérték meg azt a sofőrt, aki lakott területen 50 km/h helyett 110 km/h sebességgel haladt. A gépkocsi vezetője az elkövetett szabályszegés miatt 130 ezer forint közigazgatási bírságra és 6 közúti közlekedési előéleti pontra számíthat.

Vajon hova sietett ennyire a Mazda sofőrje? 
Forrás: police.hu

A rendőrök március 17-én Érsekvadkerten, a Petőfi úton is közúti forgalomellenőrzést folytattak, amikor 11 óra 23 perckor sebességmérő készülékkel rögzítették, amint egy gépjármű vezetője az útszakaszon megengedett 70 km/h sebességkorlátozás hatálya alatt 140 km/h sebességgel közlekedett. A rendőrök a járművezetővel szemben 90 ezer forint közigazgatási bírságot és 6 közúti közlekedési előéleti pontot állapítottak meg. 

Egy darab fotóért 90 ezer forintot kell fizetnie a Volvo sofőrjének
Forrás: police.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában