Elfogatóparancs

2023.02.07. 20:28

Még nincs 18 éves, de már körözik a rendőrök a balassagyarmati fiút

A balassagyarmati születésű Virág Bence február 7-én, azaz ma került fel a rendőrség körözési listájára. Mondjuk, miért adtak ki ellene elfogatóparancsot.

Nool

Elfogatóparancsot adott ki február 7-én a Szécsényi Rendőrkapitányság a gyarmati születésű Virág Bence ellen. A 2005. március 15-én született, azaz jelenleg még csupán 17 éves fiút lopás miatt körözik a rendőrök.

Virág Bence ellen ma adtak ki elfogatóparancsot
Forrás: police.hu

A rendőrség azt kéri, hogy aki látta, vagy bármilyen egyéb információja van Virág Bencéről, az tegyen személyesen bejelentést bármely rendőrnél, rendőri szervnél, vagy tárcsázza az ingyenes 112-es segélyhívó telefonszámot, esetleg a szintén ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú vonalát, és mondja el, ha bármilyen hasznos tudnivalóval rendelkezik a fiatal férfi hollétéről.

Más nógrádi származású bűnözők ellen is körözés van érvényben:

A salgótarjáni születésű Oláh Géza január 24-én került fel a rendőrség körözési listájára. A fiatal fiú még csak 17 múlt, de máris lopás miatt kell felelnie.

Elfogatóparancsot adott ki a Egri Törvényszék a balassagyarmati születésű Kékkői Gábor ellen január 12-én. A 36 éves férfit közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt keresik.

A balassagyarmati születésű Nyerges Adrienn pénzmosás miatt szerepel kereken fél éve a rendőrség körözési listáján. Helyi, európai, valamint már nemzetközi szintű elfogatóparancs is életbe lépett ellene.

A salgótarjáni születésű Machács Mónikát zsarolás miatt körözik a rendőrök.

A szintén tarjáni Oláh Rudolfot az ország 50 legkeresettebb bűnözője között tartják számon. Bűnlajstromán zsarolás és kifosztás is szerepel, jelenleg a rá kirótt börtönbüntetése elől menekül.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában