Száguldás

2023.02.28. 12:59

Majdnem kétszázzal mértek be egy autóst a 21-esen

Az elmúlt héten is volt olyan gépjárművezető Nógrád vármegye útjain, aki a megengedett sebességet jelentősen túllépve közlekedett.

Nool

Újabb gyorshajtót mért be a traffipax

Forrás: police.hu

A police.hu-n közzétett tájékoztatás szerint folyamatosak az ellenőrzések a közlekedési balesetek megelőzése érdekében a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén. Ennek során a rendőrök nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a szabályszegő járművezetőket – köztük a gyorshajtókat is – kiszűrjék a forgalomból.

Még az elmúlt héten közlekedett a 21-es számú főúton az a gépjárművezető, aki a megengedett 110 km/h sebességet túllépve 198-cal közlekedett. A rendőrök a járművezetővel szemben 130 ezer forint közigazgatási bírságot és hat közúti közlekedési előéleti pontot állapítottak meg.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a jövőben is rendszeresen végeznek méréseket olyan helyeken, ahol a sebességtúllépés miatt fokozott a balesetveszély.

A közelmúltban több száguldozóról is írtunk:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában