Körözik!

2023.02.24. 18:55

Elfogatóparancsot adtak ki a zsaruk a pásztói férfi ellen

A pásztói születésű Szőrös Jenő ellen Valentin-napon adtak ki elfogatóparancsot.

Nool

Szőrös Jenő 1984. január 2-án született Pásztón. A 39 éves férfi ellen február 14-én adott ki elfogatóparancsot a Nagykátai Járásbíróság. A police.hu oldalán található körözött személyek listáján szereplő férfinek garázdaság miatt kell felelnie.

Szőrös Jenő
Szőrös Jenő
Forrás: police.hu

A rendőrség azt kéri, hogy aki látta, vagy bármilyen egyéb információja van Szőrös Jenőről, az tegyen személyesen bejelentést bármely rendőrnél, rendőri szervnél, vagy tárcsázza az ingyenes 112-es segélyhívó telefonszámot, esetleg a szintén ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú vonalát, és mondja el, ha bármilyen hasznos tudnivalóval rendelkezik a férfi hollétéről.

Más nógrádi bűnözőket is keresnek a rendőrök:

A balassagyarmati születésű Pupos Ernőné egy hónapja szerepel a rendőrség körözési listáján – önbíráskodás miatt kellene felelnie a hatóságok előtt.

Elfogatóparancsot adott ki a Egri Törvényszék a balassagyarmati születésű Kékkői Gábor ellen január 12-én. A 36 éves férfit közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt keresik.

A balassagyarmati születésű Nyerges Adrienn pénzmosás miatt szerepel fél éve a rendőrség körözési listáján. Helyi, európai, valamint már nemzetközi szintű elfogatóparancs is életbe lépett ellene.

A salgótarjáni születésű Machács Mónikát zsarolás miatt körözik a rendőrök.

Az ugyancsak tarjáni Oláh Rudolfot az ország 50 legkeresettebb bűnözője között tartják számon. Bűnlajstromán zsarolás és kifosztás is szerepel, jelenleg a rá kirótt börtönbüntetése elől menekül.

A megyeszékhelyről származik Drexler András is, akit 4 éve nem sikerült elkapni a zsaruknak. Ellene már nemzetközi elfogatóparancs is érvényben van a nevéhez köthető kábítószer-kereskedelem és csalás miatt.

Salgótarjáni születésű továbbá Batta Gábor is, őt szerte Európában keresik drogokkal való kereskedelmi ténykedése miatt.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában