Elismerés

2023.02.28. 15:52

A közlekedésbiztonság javításáért jutalmazták meg a nógrádi rendőröket

Kiemelkedő tevékenységét ismerték el három Nógrád vármegyei rendőrnek.

Nool

Elismerték a megyei rendőrök munkáját

Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság három munkatársa vehetett át rangos elismerést a közlekedésbiztonság javítása érdekében végezett munkájáért.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottság a tavalyi évben ünnepelte megalakulásának 30. évfordulóját, amelynek ünnepi emlékülését február 27-én tartották a Rendészeti Igazgatási Központ Auditóriumában.

A jubileumi ünnepségen az elmúlt években a közlekedésbiztonság javítása érdekében végzett kiemelkedő munkája és az ORFK-OBB baleset-megelőzési tevékenységének támogatása elismeréseként Ezüst Emlékérem tárgyjutalmat és oklevelet vehetett át Bárnai Kinga rendőr őrnagy, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály kiemelt főelőadója, a Nógrád Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság titkára, valamint Tamás-Kovács Andrea rendőr őrnagy, sajtóreferens és Kótner Zoltán címzetes rendőr főtörzszászlós, a rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály járőrparancsnoka - közölte portálunkhoz eljutatott közleményében a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában