Rejtély

2023.02.17. 06:50

29 éve tűnt el – máig nem tudni, mi történhetett a gyarmati fiatalemberrel

1994-ben veszett nyoma a balassagyarmati születésű Tresó Gábornak, akinek hollétéről azóta sincs semmi információ.

Nool

A police.hu eltűnés miatt körözött személyek listáján közel három évtizede szerepel Tresó Gábor, aki mindössze 26 éves volt, amikor nyoma veszett. A fiatalember körözését 1994. február 13-án rendelte el a Szécsényi Rendőrkapitányság.

Tresó Gábor 26 éves volt, amikor nyoma veszett
Forrás: police.hu

A balassagyarmati születésű fiatalember személyleírása, és az eltűnésekor viselt ruházata nem ismert. Ha Ön mégis információval rendelkezik a férfi hollétéről, töltse ki a rendőrség oldalára feltöltött bejelentő űrlapot.

Horváth Lászlót tavaly december óta keresik

Ahogy arról portálunk már több alkalommal beszámolt, december 24-én eltűnt egy pásztói férfi, név szerint Horváth László Hollókőn. A 35 éves férfiról közel két hónapja nem tudni semmit. 

A férfi kereséséhez a helyiek és a környékbeli települések önkéntesein kívül a rendőrség, valamint a Help Mentőkutyás Egyesület önkéntese is csatlakozott. Február 18-án, szombaton újabb keresést szerveznek Horváth László felkutatására.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában